Sijainti Webmail

Vieraskirja

Vieraskirja on auki.
Kirjoita uusi viesti tästä.

Tuomas

13.02.2015 | 11:52

Hei, onko kelkoille tankkausmahdollisuutta vaattojärvessä?

Vanhempainyhdistys / Jonna Brunnsteiner

09.02.2015 | 11:26

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita LASKIAISRIEHAAN ja RAVINTOLAPÄIVÄÄN su 15.2. klo 12 alkaen Hakson mäessä. Luvassa on mäenlaskua, kilpailuja ja leikkejä. Myynnissä hernekeittoa, mahtavaa pannaria ja maukasta makkaraa. Tulot menevät oppilaiden retkikassaan.

Järj. Vaattojärven koululaiset & aikuiset
Vanhempainyhdistys

Sandi Lammi

30.01.2015 | 16:08

Esko Niemelä,
I would like to thank you so very much for all your help, company and conservation on Monday 26.1.2015 when my car ended up in the gulley and you stopped to help me.
Also I would like to thank all the people who kindly stopped to make sure I was ok and to make sure help was coming.
Thank you again, Sandi

Latuhöylä

25.12.2014 | 16:23

Voiton latu hyvässä kunnossa, siitä vain kinkkuja sulattamaan.

Raisa

18.12.2014 | 16:29

Joulujuhla ja kauneimmat joululaulut koulula maanantaina 22.12. kello 19 alkaen. Tervetuloa!

Henna

23.11.2014 | 15:18

Kyllä täällä eläimistä huoli pidetään aivan ko kaikkialla muuallaki!! Tuomoset koirien yliajajat ja yleensä eläintenpiinaajat eivät vain ole ihmisiä. Toivottavasti Kolkka selviää ja yliaja joutuu vastuuseen teostansa jossaki ja jotenki.

Kissa kiikussa ylisellä

22.11.2014 | 23:24

Muistelen tuossa lapsuuttani siellä kylällä,tahti ei ole varmaan muuttunut siellä mihinkään,,eläimet jätetään kitumaan oman onnensa nojaan.

Jyrki Liikamaa

15.11.2014 | 07:32

Terhveiset lähtee siitä hyvästä, että kun koiran silmät "kiiluu" paremmin kuin heijastimet, niin on turha kelheen puhua ennää nuitten mitattujen jälkien perusteela vahingosta. Mie olen kironnu sinut Koirantappaja ( kuka sitte oletki ) ! Koe maanpäällinen helvetti oman elämäs aikana täälä maan päälä. Jättämällä eläimen kärssiin ojan pohjale sie et muuta tarvi ees loppuelämän ohjeeksi. En ole tehny eläinsuojelurikoksesta tutkintapyyntöä. Mutta jos tarvit niitä puskurin osia, niin kysy Timolta. Saattavat olla tien vieressä tai autossa,

Jyrki Liikamaa

15.11.2014 | 07:23

Auto meni sen noin 10 metriä jälkien "päältä", ennen kuin käänty tiele kunnola. Kolkan löytöpaikan ja auton jälkien välistä löyty paikka, jossa tassun jäljet oli noin puoli metriä ojan pientareesta. Koira lopussa yritti vielä väistää autoa, mutta ei kerenny. Kolkka on opetettu käveleen "vasenta" reunaa ja hiastaan autojen kohala. Nyt olis sekunnin murto-osat riittäny väistämisessä, mutta Kolkka myöhästy. Se, että Sepon kans löyethiin ja saathiin hoithoon, oli pelkästään Sonjan ansiota. helkkarin iso kiitos siitä soitosta. Mutta tälle koirantappajalle mie ja me muut haluama lähettää terhveiset.

Jyrki Liikamaa

15.11.2014 | 01:09

Tervehys sinne Vaattojärvele ! Käythiin Anrin ja Oilin kans peijaisissa ja 20-vuotisjuhlissa. Kolkka oli meilä mukana. Kolkka jäi Vaahraan häkhiin, ku vein tytöt Tervolan kautta sunnuntaina junale Kemhiin. Maanantaina kävin pyynnissä Kolkan kans. Juoksi muutaman kilometrin, mutta ei saanu pysähtyyn. Tulthiin Pokahlaan kämpäle sitte lopuksi. Sitte tuli soitto authoon osuhneen hirven hakhuun. Asko ja Timo lähti talkootöihin, ku "sattuma" oli ollu Immosen mäessä. OK ! "Pojat" tuli kämpäle ja sano, että "Hivvi" meni täyttä laukkaa jokea kohti. No miehän pöljyyksissä lähin sitte kaiken varalta tarkistaan Vaattonivan, jotta se hivvi ei vaan sinne jää kitumaan turpaan saaneenna. No, menin Kolkan kans kelkkareittiä kilometrin ja sitte Kolkka katos. Silloin kirosin itteni, että en laittanu Askon, enkä Timon tutkaa kauhlaan. Olis ollu helppo seurata Kolkan menoa. Pari kolme tuntia haethiin ja ootethiin Kolkkaa pois mettästä. Ei näköä, eikä kuuloa mistään päin. Onneksi tuli Sonja ( Helvetin iso kiitos !) ja soitti Sepole, että häntä tuli vastaan musta koira, joka käveli vastaan menosuunthaansa nähen vasenta kaistaa niinku jalankukijat ! Sitte osathiin Pokalan Sepon kans lähteä hakheen Kolkkaa. Käythiin Poikkijärvelä asti. Tulthiin Kivisaajihoon ja Timo tuli vastaan. Haku pääle ja Timo seuras etheenpäin koiranjälkiä. Kivisaajossa haethiin jälkiä, eikä mithään löytyny ! Mulla oli Askon ottalamppu ja yhtäkkiä näinki kiiluvat silmät ojan pohjassa. Yhtäkkiä tuli tunne, että Kolkka on tuola. Sieltä poika löyethiin ja äkkiä matka kohti päivystävää elkkua ! Sepon ja Timon kans kannethiin Kolkka authoon ! Onneksi Asko soittti ja anto Salmisen Pekan numeron ohi päivistävän elkun. Viethiin Sepon kans Kolkka sisäle ja Pekka tutki, Ei yhtään luunmurtumaa eikä jalankatkeamaa. Selkärangassa 2 -3 mm siirtymä. Nyt seurathaan toipumista. Saathiin Kolkka Vaahraan ja sisäle lämpihmään. Sitte vein Sepon kotia. Yhtäkkiä tuli yölä miehleen tarkistaa kaikki jäljet.